Tijdens deze LOVERS editie ben je in de gelegenheid om tussen, op of in de vintage botsauto's te shooten, een oude tramwagon, telefooncel en afhankelijk van wat er die dag staat; gele taxi. Engelse dubbeldekkers, Amerikaanse schoolbus en/of 'De Magneet' (een oude bus zie foto hierboven). De Lovers editie bestaat uit een styled bruidspaar en twee stellen. 

Samen met andere collega's meeten en shooten op deze unieke locatie. Bij voldoende aanmeldingen gaan we in kleine groepjes (max 3!) shooten in diverse settingen denk aan tussen, op of voor vintage botsauto's, Engelse bus(sen), een oude Duitse tram, gele taxi, rode telefooncel. De modellen staan klaar: een bruidspaar (mixed couple), een stel, en twee individuele modellen. Van en met elkaar leren als je dit tof vindt.


We zullen eerst verzamelen in een ruimte binnen, je mag gedurende de shootdag al je vragen stellen, ik zal geen praatje vooraf geven omdat het vooral een meet-up is en de achtergonden wellicht verschillend. Uiteraard worden de spelregels/praktische zaken gedeeld. Tijdens het shooten kan ik helpen bij licht - compositie en poseren. mocht je dit fijn vinden.  Praktische informatie:

 Allereerst, welkom! 😊
En wat te gek dat jullie net zo enthousiast zijn om op deze plek te shooten als dat ik dit ben.

Datum: zaterdag 6 april 2019

Locatie: De Rijper Eilanden in De Rijp.

Adres: Zuiddijk 2A
1483 MA De Rijp
Met het OV? Vanaf Station Amsterdam Centraal naar De Rijp is: Bus 305 De Rijp.
Er is voldoende parkeerplek op de locatie zelf.

Opzet is elkaar ontmoeten, en vrij werk shooten in een toffe omgeving. Zo krijgt je portfolio een boost en kan je wellicht zelf dingen uitproberen die je (nog) niet bij een echte eigen klant durfde. Je mag mij van alles vragen tijdens de dag, als ik je kan helpen/ je vraag kan beantwoorden doe ik dit graag.

Programma:
9.30 – 9.45 uur: inloop en elkaar ontmoeten.
9.45 – 10.00 uur: spelregels payground. 
10.00 – 10.45 uur: ronde 1 
10.45 – 11.30 uur: ronde 2 
11.45 – 12.30 uur: ronde 3 
12.30 - 13.00 uur: afsluiting shootochtend.

Vanaf 13.00 uur mogelijkheid tot meedoen middagprogramma (4 modellen), dit kan los geboekt worden voor 142,50 en is incl. lunch.  

 
We werken deze dag in kleine groepjes, van max. 3 fotografen per couple/ bruidspaar. Ik heb hiervoor gekozen vanwege de ruimte in de oude voertuigen. Daarbij wil ik voorkomen dat iemand ondergesneeuwd raakt. Dit aantal lijkt perfect om wel door elkaar geïnspireerd te raken en daarbij je eigen ding te kunnen doen.


Gebruik foto’s/ credits:
Je mag de foto’s voor eigen protfolio, website, social media gebruiken. De vendors van de styled shoot vinden het natuurlijk leuk als je ze tagged, maar is niet verplicht. Ik raad dit wel aan: het kan voor extra exposure zorgen als je ze benoemd en jouw beeld tof vinden. In de vorige editie is dit veel gebeurd.
Insturen van foto’s ter publicatie. Bijv. de styled shoot naar een trouwforum als Engaged of Girls of Honour mag ook, daarbij is vermelding van de vendors wel verplicht evenals benoemen van de organisatie/concept: Sonja Koning Photography - Shoot & Play.

Mochten er vragen zijn stel ze dan gerust.
 

Mijn contactgegevens:
info@sonjakoning.nl
www.sonjakoning.com
06-12112672

We gaan de 6e voor een gezellige en inspirerende dag. Tof om jullie dan te zien.


Algemene voorwaarden:
• Bij betaling van de factuur ga je akkoord met de algemene voorwaarden.
• Bij afwezigheid: Plaatsen kunnen niet teruggeven worden, (je kunt je plek wel verkopen aan iemand anders).
• Bij afmeldingen voor 16 maart ontvang je 50% van betaalde bedrag, bij afzegging na 16 maart ontvang je geen geld terug.
• Bij nalaten vermelden credits bij het aanbieden ter publicatie kan er nadien gefactureerd worden.


Datum
Tijd
Investering
Locatie

6 april 2019

09.30 - 13.00 uur

222,- incl btw

De Rijp (NH)

Prijs is incl. btw
koffie/ thee/ koek
huur locatie
muah stellen
styled bruidspaar
2 stellen


6 april
9.30 - 13.00

submit form

Shoot &
      Play

You might want to play along. Great! Please let us know if you want to join a certain edition and/or our mailinglist. 
 

east + main

Your form is officially on its way! Can't wait to chat soon. - Sonja